Μελάσα "Μελίνα" 350γρ.

Κωδικός Προϊόντος: 0105
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Τιμή: 6,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,32€

Ποσότητα:

 

Η Melina είναι αγνή μελάσα από ζαχαροκάλαμο, ένα 100% φυσικό προϊόν. 

Η μελάσα MELINA, είναι μη τροποποιημένη γενετικά, μελάσα ανώτερης ποιότητας, παρασκευασμένης με φυγοκέντρηση. Η έρευνα έχει αποδείξει πως η μελάσα αποτελεί ένα από τα καλύτερα φυσικά δυναμωτικά του πλανήτη που μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος των διατροφικών αναγκών του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι πια δεδομένο ότι η συστηματική κατανάλωση μελάσας μπορεί να βοηθήσει σημαντικά ή και να λύσει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως η αναιμία, οστεοπόρωση, χοληστερίνη, δυσκοιλιότητα κ.α. Εκτός αυτού μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες του οργανισμού σε μέταλλα σε περιπτώσεις σκληρής εργασίας ή αθλητικής δραστηριότητας όπου οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες.

Περιέχει πολλά ανόργανα και οργανικά στοιχεία φυτικής προέλευσης, τα οποία γι’ αυτό το λόγο είναι πλήρως αφομοιώσιμα και αβλαβή για τον οργανισμό.  Έχει αφαιρεθεί η ζάχαρη και δεν περιέχει καμία λιπαρή ουσία συνεπώς έχει πολύ λίγες θερμίδες (περίπου 25 ανά κάθε κουταλιά του γλυκού) και περιέχει φυσικά σάκχαρα που στις συνιστώμενες ποσότητες αφομοιώνονται πλήρως από τον οργανισμό.

Η μελάσα Melina περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, φώσφορο, δηλαδή μέταλλα απαραίτητα για τον οργανισμό και αποτελεί ένα από τα καλύτερα φυσικά συμπληρώματα διατροφής στον κόσμο. Εκτός αυτού, θωρακίζει τον οργανισμό με ολικές πολυφαινόλες, ισχυρά αντιοξειδωτικά γνωστά για την αντικαρκινική τους δράση.

 

Είναι ωμή και δεν περιέχει θείο ή γλουτένη. Δεν αποτελεί φάρμακο αλλά φυσικό συμπλήρωμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η Melina περιέχει τα εξής μεταλλικά στοιχεία:

Κάλιο: σημαντικό για τη λειτουργία της καρδιάς, του πεπτικού συστήματος, όλων των ιστών και βελτιώνει τις επιδόσεις αθλητών και σπουδαστών.

Ασβέστιο: δρα κατά της οστεοπόρωσης και είναι απαραίτητο για τη σωστή ανάπτυξη του σκελετού, καρδιοτονωτικό, θεραπεύει την αθρίτιδα και διατηρεί το δέρμα υγιές.

Φώσφορος: απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία του μυϊκού, νευρικού και οστεϊκού συστήματος.

Μαγνήσιο: εμποδίζει τις θρομβώσεις και κράμπες, συμβάλλει στην άμυνα του οργανισμού και ισορροπεί την ορμονική δραστηριότητα.

Σίδηρος: αποτρέπει αιματολογικά προβλήματα και χαμηλό αιματοκρίτη, καλύπτει τις ανάγκες φερρυτίνης του οργανισμού και λόγω της φυτικής και όχι χημικής προέλευσης δεν επιβαρύνει καθόλου το συκώτι και τα νεφρά.


Νάτριο: ρυθμίζει την ποσότητα του νερού στον οργανισμό και αποτρέπει την αφυδάτωση.