Πληροφορίες αποστολής

Πως θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας μου;

Σκοπός του ηλεκτρονικού καταστήματος Gaiasdora.gr είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η άμεση παράδοση των προϊόντων μας.

Η χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 3,10€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για βάρος έως 2 κιλά και για κάθε έξτρα κιλό υπάρχει χρέωση 1.20€.

Εντός Αττικής η  χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 2,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για βάρος έως 2 κιλά και για κάθε έξτρα κιλό υπάρχει χρέωση 1€

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες). Εφόσον η παραγγελία σας γίνει το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Αν για λόγους ανωτέρας βίας υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους χρόνους αποστολής και παράδοσης. Εάν η νέα ημερομηνία παράδοσης δεν σας εξυπηρετεί έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία χωρίς καμία χρέωση

Παράδοση σε διαφορετική διεύθυνση

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας σε διαφορετική διεύθυνση – από αυτή της παραγγελίας, π.χ. στην εργασία σας ή σε άλλο όνομα παραλήπτη με άλλη διεύθυνση ως δώρο (με τον ανάλογο υπολογισμό των μεταφορικών εφόσον απαιτείται), ορίζοντας τη διεύθυνση αυτή στα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας σας καθώς και τα στοιχεία του παραλήπτη.

Πώς θα παραλάβω την Παραγγελία μου;

Παράδοση στο Χώρο σου με Courier
Το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες Ταχυμεταφορών για την παράδοση των παραγγελιών στο Χώρο σας σε όλη την Ελλάδα.

Πως θα ξέρω ότι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί;

Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στη μεταφορική εταιρεία θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail όπου θα σας ενημερώνουμε για την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης και τον αριθμό φορτωτικής(e-tracking number). Χρησιμοποιώντας τον αριθμό e-tracking μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναζητήσετε την αποστολή σας και να μάθετε την τοποθεσία όπου βρίσκετε τη συγκεκριμένη στιγμή.

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρία Ταχυμεταφορών και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

**Το gaiasdora.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.