Πράσινο τσάι Matcha Bio 70gr

Κωδικός Προϊόντος: 0173
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 41,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 33,71€

Ποσότητα:

 

Το Matcha είναι μια λεπτή πούδρα από 100% εκλεκτά και πολύ προσεχτικά επιλεγμένα (ποιότητας tencha) πράσινα φύλλα τσαγιού, αλεσμένα σε πετρώματα από γρανίτη, χωρίς καμία άλλη επεξεργασία.

Το Matcha Ninja έχει 12 φορές τις θρεπτικές αξίες οποιοδήποτε άλλου πράσινου τσαγιού και μέχρι 137 φορές τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού!

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, επιβραδύνει τη γήρανση και βοηθάει στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων.

Το Matcha έχει μηδενικές θερμίδες, παρέχοντας την απαραίτητη ενέργεια, αντοχή, ισορροπώντας τις ανάγκες του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά και ενισχύοντας το μεταβολισμό. Επιπλέον το Matcha βελτιώνει την διάρκεια αντοχής του οργανισμού κατά 24%.

Το Matcha συλλέγεται προσεχτικά, διατηρώντας τα υψηλότερα επίπεδα σε χλωροφύλλη από κάθε άλλο πράσινο τσάι, κάνοντάς το ένα καθημερινό ρόφημα για Superior detox, Ισχυρό Ανοσοποιητικό και καθημερινή Ευεξία.

Επιπλέον η καφεΐνη του Matcha σε συνδυασμό με την L- Θεανίνη δημιουργούν την υψηλή συγκέντρωση και την πνευματική διαύγεια και ισορροπία

Το Matcha Ninja έχει επιλεχθεί μεταξύ πολλών test γευσιγνωσίας ως ένα από τα καλύτερα ποιοτικάλιγότερο πικρά σε γεύση, καθώς και το πιο εύκολα διαλυτό Matcha στον κόσμο. Είναι από τα λίγα προϊόντα σε όλο τον κόσμο που έχει την τιμή να αξιολογηθεί ως 100% Organic προϊόν με τριπλή πιστοποίηση από τις USDA, CANADA Organic και την EU.